Selecteer een pagina

TAPBIEREN

Het beste van twee werelden! Een West Coast IPA dry hopped als een East Coast IPA. Geniet van de fruitige hoptonen in deze dorstlessende IPA!

Hazy Weekend is onze New England IPA. We brouwen deze op maandag, als we nog een beetje hazy zijn van het weekend. De verse hopsmaken worden nog beter bewaard doordat we dit bier op blik afvullen. Elke batch is gedryhopped met andere hoppen.

Een fruitige Hazy IPA met een tropisch karakter door het gebruik van de Australische Galaxy hop. Smaakt deze Start naar meer? Probeer dan ook Finish!

Een fruitige Hazy IPA met een fris karakter door het gebruik van de nieuwe hopsoort HBC 735. Maar wat is een einde zonder begin? Probeer daarom ook Start! 

Het basisbier van de Islay Barrel Aged Weizen Doppelbock. Geniet van deze stevige herfstige dorstlesser.

Deze tripel brouwen we met turfgerookte whiskeymouten en zeezout. Zo komen het beste van land en zee samen in dit bier.

Als een duiveltje uit een doosje! Een gitzwarte kruising van een bock en een porter. Heerlijk voor op een druilerige dag waarop je niets buiten te zoeken hebt. Daag de duivel uit.

Deze West Coast IPA is een hopbom geladen met maar liefst vier verschillende hopsoorten. Mooi droog, goed bitter, zwaar en bovenal hoppig. Bereid je voor op dit Battleship en blijf niet aan wal staan!

Samen met Bas, Chris en Domien van ‘Man Man Man de Podcast’ brouwen we deze mandarijn IPA. Net als de podcast: leuk voor mannen en vrouwen!

Onze verfrissende, ongefilterde en ontzettend smaakvolle pilsener! En om het helemaal compleet te maken is het bier ook nog eens glutenvrij. Lekker bijvoorbeeld tijdens het barbecueën, wanneer je met vrienden naar het park gaat of wanneer je in het proeflokaal van de beste brouwerij van Nederland zit. Geniet van elk gouden moment!

Broeders brouwen we met tarwemout en Duitse hoppen, hierdoor krijgt het een volle body en een aangenaam bittertje. Broeders drink je met je broeders, zusters of eigenlijk wie dan ook, op elk moment. Proost!

Hop Art is onze IPA. Met een alcoholpercentage van 5% en de Amerikaanse hoppen is het een fris doordrinkbaar bier en ook nog eens glutenvrij. Lekker voor altijd.

Deze Barrel Blend bestaat uit een grote variëteit aan vaten die tot wel 3 jaar hebben gerijpt. Dit zorgt voor een gebalanceerde barrelsmaak met zowel rokerige als zoete toetsen. De heerlijke gebrande mouten zorgen voor een volle chocoladesmaak in de afdronk. Gerijpt in Overvecht, op postcode 3565BC

Ga rustig zitten en laat de smaken van de gebrande mout op je inwerken. Proef de bijzondere, wat fruitige smaak, van de Keniaanse koffie. Deze Dark Roast is mooi in balans. Zitten en genieten!

Een heerlijk verfrissend bier met subtiele citrustoetsen uit de hoppen. Kraakhelder en prachtig goud van kleur.

Risky Business is back, en ditmaal als barrel aged! Deze dikke imperial stout hebben we al eens eerder gebrouwen maar dit keer heeft ie op Bourbonvaten gelegen voor een complexe smaak en stevige whiskytonen.